Minden süti

2021.02.19, 12:08 Kajak-kenu
Kiszli Vanda felkészülése zavartalanul zajlik, a fővárosban élő világbajnok kajakosunk az élet habos oldalának egy új szeletét is halmozza.

Február utolsó hetében kezdi meg Vanda a vízi alapozást az UTE-s csapattal, akikkel tavaly is végigcsinálta felkészülést, és a téli munka után már nagyon várja a vízreszállást, és vele a jó időt.

„Bízunk benne, hogy jön a jó idő és nem kell majd hat rétegben vízre szállni, ugyanis idén nem megyek melegvízi táborba, itthon kezdek neki a vízi szezonnak.”

A vírus eddig elkerülte az ASE kajakosát, az edzéseket nem akadályozta, az erő- és állóképességi edzéseket maradéktalanul meg tudta csinálni a téli hónapokban. De ugyebár a sportoló is ember…

„Semmiféle hiányérzetem nincs az edzések terén. Nem úgy, mint a sporton kívül, ugyanis nagyon szeretünk, szerettünk párommal étterembe járni, programokat csinálni a szabadidőnkben, de mostanában be kell érnünk a sétával, ilyenkor is próbálunk inkább a városból kiszakadva, a természetben bandukolni, vagy pedig otthon bekuckózós, film nézős, vagy olvasós estéket tartani.”

Ám Vanda bekuckózásnak az emberiség, legalábbis annak egy kis szelete az édes oldalát is megismerheti, ugyanis „ami mostanában még kikapcsol, a család és az edzős társak nagy örömére, az a sütés. Imádok sütiket készíteni, nagyon ki tud kapcsolni, megnyugtat, a többiek pedig imádják elfogyasztani őket”.- hergelte Vanda a cikk íróját…


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%