Hullámos július

2020.07.31, 14:33 Kajak-kenu
Besűrűsödött a július második fele a kajak-kenusok háza táján: verseny, vízitúra, edzésverseny követte egymást, és most következik a Vidék Bajnokság!

Július 18-án Nagykanizsára utaztunk, hogy ott legnépesebb csapatként összemérjük 2000 méteres tudásunkat a régió többi versenyzőjével. Kenuban, ha mi nem vagyunk, akkor mezőny sincs, de a fiatalok, lévén két versenyszámot lehetett indulni, szépen helytálltak és megmutatták, hogy még így is lehet nagyokat küzdeni.

Következő héten vízitúrára ment a szakosztály, mintegy 110-en tettük vízre a hajókat Budapest északi szélén, a Római-parton található BKV Előre SC csónakházából. Tekintélyt parancsoló karavánunk feltűnést keltett a Duna fővárosi szakaszán, többen dudával üdvözölték a vízen járókat. Százhalombatta után Dunaújvárosban tötöttük az éjszakákat, majd az utolsó napja hosszúra sikeredett a túrának: mivel vihar jött, ezért Hartán csak enni, nem aludni álltunk meg, így több, mint 53 kilométert megtettünk a zárónapon!

A felnőtt sportolóinknak, mivel törölték a nemzetközi versenyek nagy részét, ez az év a tesztelésről, edzésről szól, ezt hivatott csokorba fogni az edzésverseny. A maratonistáknál az eddigi egyetlen ilyen megmérettetésen Kiszli Vanda győzött, rövidtávon, azaz 500 méteren Pupp Noémi negyedik lett, akárcsak kenu egyesben Koleszár Zoltán 1000 méteren. Kollár Kristóf is nagyokat hajtott, Hodován Dávid ezúttal nem indult el.

Nem állunk meg, augusztus második hétvégéjén rendezzük a Vidék Bajnokságot Fadd-Domboriban!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%