Arccal előre

2021.02.24, 08:02 Kajak-kenu
Érződik a tavasz lehelete, kajak-kenusainkat egyre gyakrabban látni a Dunán. Hogy melyik szakaszán, az versenyzőfüggő, Pupp Noémi például a fővárosban kezdi meg a kilométerek gyűjtését.

Noémi megannyi utánpótlássikerrel, világ és Európa-bajnoki elsőséggel a háta mögött, töretlen elszántsággal készül a soron következő idényre, amiben a tervek szerint egy olimpiát is rendeznek…

„Ebből a télből is megpróbáltam kihozni a maximumot, ami szerintem sikerült is. Úszásban javulni tudtam és érzésre erősebb is lettem. Ezek jó alapok a vízre szálláshoz, amit már nagyon vártam, mert a tél nem a kedvenc időszakom. Ebben az időben mindennapra be van tervezve az evezés.”- mesélte az ASE 23 éves kajakosa.

Március elején utazik ki öt hétre a Csipes-csapattal (az edző Csipes Ferenc) külföldi edzőtáborba, addig mindenképpen szeretne betenni a zsákba pár hazai kilométert. Nem ígérget, csak a munkára koncentrál, ami, bízunk benne, hogy meghozza a gyümölcsét.

„Egyelőre a külföldi tábor végéig tervezek, az a célom, hogy már kint a legjobb formámhoz közel tudjak kerülni.” zárta Noémi.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%