Kozmann György és Kiss Tamás bronzérmes!

2008.08.27, 02:50 Kajak-kenu
Kozmann György és Kiss Tamás bronzérmes!Szenzációs hajrával bronzérmet szerzett a Kozmann György–Kiss Tamás páros a kenu kettesek 1000 méteres döntőjében Pekingben.Az Atomerőmű SE klasszisa, és csepeli társa az egyes pályán volt kénytelen evezni, de a fiúk nem törődtek a körülményekkel és hihetetlen hajrát kivágva felléphettek a dobogóra! A páros méltóképpen emlékezett Kolonics Györgyre, a tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenusra. Az élet kárpótolta a paksi fiút, ez a bronzérem számára felér egy olimpiai arannyal! Kozmann György olimpiai bronzérmes fogadása ökörsütéssel és tüzijátékkal2008. augusztus 27. szerdán, 19.30-kor a Városháza előtti térenProgram19.30 Qeen: We are the champions 19.35 Hajdú János polgármester köszöntője 19.40 A város ajándékainak átadása az olimpikonoknak és az edzőnek (átadja Hajdú János) 19.45 Riport Kozmann Györggyel 19.55 Kovács József vezérigazgató köszöntője 20.00 Dr. Kocsis István díszpolgár köszöntője 20.05 Az atomerőmű ajándékainak átadása (átadja Kovács József és Dr. Kocsis István ) 20.10 Riport Ludasi Róbert edzővel 20.15 Kovács Antal Olimpiai Bajnok köszöntője 20.20 Kozmann György szól az egybegyűltekhez 20.25 Himnusz közös éneklése 20.30 A barátokból álló Jack-ki együttes zenél, a közönség pedig közben gratulálhat és megkóstolhatja a sült ökröt és a hideg sört. 21.00 Tűzijáték a Táncsics utcai parkból Paks városának lakói a Városháza előtt több mint kétezren vettek részt azon az ünnepségen, szerda este, ahol Kozmann Györgyöt és csepeli társát, Kiss Tamást, valamint az olimpiáról hazatért Mészáros Anettet, Bor Barnát és Boros Gergelyt ünnepelték.A Polgármesteri Hivatal előtt Hajdú János Paks város polgármestere, Kovács József, a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója, az Atomerőmű Sport Egyesület képviselői, Tóth Ferenc országgyűlési képviselő, valamint az olimpiai bajnok Kovács Antal köszöntötte a sportolókat. Az ajándékok átadása és a riportok után a csepeli polgármester, Tóth Mihály üdvözletének felolvasására is sor került. Az ünneplést ökörsütés és tüzijáték zárta. Kozmann György és Kiss Tamás olimpiai bronzérmes sportolóknak gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk a fantasztikus teljesítményükre.  {morfeo 13}

Kozmann György és Kiss Tamás bronzérmes!

Szenzációs hajrával bronzérmet szerzett a Kozmann György–Kiss Tamás páros a kenu kettesek 1000 méteres döntőjében Pekingben.
Az Atomerőmű SE klasszisa, és csepeli társa az egyes pályán volt kénytelen evezni, de a fiúk nem törődtek a körülményekkel és hihetetlen hajrát kivágva felléphettek a dobogóra! A páros méltóképpen emlékezett Kolonics Györgyre, a tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenusra. Az élet kárpótolta a paksi fiút, ez a bronzérem számára felér egy olimpiai arannyal!

Kozmann György olimpiai bronzérmes fogadása ökörsütéssel és tüzijátékkal
2008. augusztus 27. szerdán, 19.30-kor a Városháza előtti téren
Program
19.30 Qeen: We are the champions
19.35 Hajdú János polgármester köszöntője
19.40 A város ajándékainak átadása az olimpikonoknak és az edzőnek (átadja Hajdú János)
19.45 Riport Kozmann Györggyel
19.55 Kovács József vezérigazgató köszöntője
20.00 Dr. Kocsis István díszpolgár köszöntője
20.05 Az atomerőmű ajándékainak átadása (átadja Kovács József és Dr. Kocsis István )
20.10 Riport Ludasi Róbert edzővel
20.15 Kovács Antal Olimpiai Bajnok köszöntője
20.20 Kozmann György szól az egybegyűltekhez
20.25 Himnusz közös éneklése
20.30 A barátokból álló Jack-ki együttes zenél, a közönség pedig közben gratulálhat és megkóstolhatja a sült ökröt és a hideg sört.
21.00 Tűzijáték a Táncsics utcai parkból

Paks városának lakói a Városháza előtt több mint kétezren vettek részt azon az ünnepségen, szerda este, ahol Kozmann Györgyöt és csepeli társát, Kiss Tamást, valamint az olimpiáról hazatért Mészáros Anettet, Bor Barnát és Boros Gergelyt ünnepelték.
A Polgármesteri Hivatal előtt Hajdú János Paks város polgármestere, Kovács József, a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója, az Atomerőmű Sport Egyesület képviselői, Tóth Ferenc országgyűlési képviselő, valamint az olimpiai bajnok Kovács Antal köszöntötte a sportolókat. Az ajándékok átadása és a riportok után a csepeli polgármester, Tóth Mihály üdvözletének felolvasására is sor került. Az ünneplést ökörsütés és tüzijáték zárta. Kozmann György és Kiss Tamás olimpiai bronzérmes sportolóknak gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk a fantasztikus teljesítményükre.
 
{morfeo 13}

ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%