Spinninggel a csúcsra

Spinninggel a csúcsra

17.12.15, 10:00 Kajak-kenu

Hat napot töltött el három ASE-s kajak-kenusunk Tatán, a válogatottaknak meghirdetett edzőtáborban. Vajda Bence, Hodován Dávid és Kollár Kristóf jövőre lesznek első éves ifik, így ennek megfelelő lendülettel csinálták végig a futás-úszás-erősítésre épülő programot, amibe azért más is vegyült...

Elolvasom
Meghúzták a magukét

Meghúzták a magukét

17.12.14, 10:47 Kajak-kenu

Paksi kajak-kenus fölény jellemezte a Tolna Megyei Diáksport Tanács szekszárdi díjátadóját, amelyet az idei esztendőben diákolimpiákon érmet szerzett versenyzőknek szerveztek.

Elolvasom
Paksi csúcs

Paksi csúcs

17.11.13, 11:48 Kajak-kenu

Az ASE kajakosa, Kiszli Vanda világbajnok párjával, Mihalik Sárával közösen érdemelte ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség 2017-es év legjobb női maratonistájának járó díjat.

Elolvasom
Túl a vízen, Fair Playen innen

Túl a vízen, Fair Playen innen

17.11.07, 14:42 Kajak-kenu

Múlt héten még lapátot forgattak a kajak-kenusok, a hétvégén azonban fejest ugrottak a szárazföldi munkába, ugyanis Dunavarsányban fizikai felmérőn mérték össze tudásokat az Alsó-Duna és Dél-Nyugat Magyarország régióban lévő klubok versenyzői. Sok érem mellé a Fair Play díj is az ASE-ba került!Múlt héten még lapátot forgattak a kajak-kenusok, a hétvégén azonban fejest ugrottak a szárazföldi munkába, ugyanis Dunavarsányban fizikai felmérőn mérték össze tudásokat az Alsó-Duna és Dél-Nyugat Magyarország régióban lévő klubok versenyzői. Sok érem mellé a Fair Play díj is az ASE-ba került!

Elolvasom
Sárkányhajóval a Dunán

Sárkányhajóval a Dunán

17.10.25, 10:31 Kajak-kenu

Elmúlt a nyár, de a sárkány még siklik! Érdemes megnézni a videónkat!

Elolvasom
Tolnai pont

Tolnai pont

17.10.10, 08:58 Kajak-kenu

Tolnával zárult a kajak-kenusok 2017-es szezonja. A hagyományos év végi verseny főleg a legfiatalabbaknak jelent élményt, akik sok esetben itt állnak először rajthoz, illetve végzik el a versenyekhez köthető szertartásokat.

Elolvasom
Paksi keret

Paksi keret

17.10.04, 13:18 Kajak-kenu

Szeptember végén, október elején gyújtották be a maradék rakétákat a válogatott kerettagságra pályázó kajak-kenusok. A kétnapos sukorói versenycunami 3 érmet és kettő válogatottságot hozott Paksra.

Elolvasom
Dunaújvárosi ősz

Dunaújvárosi ősz

17.09.25, 15:24 Kajak-kenu

A sok-sok szorgos paksi kajak-kenus fiatalnak köszönhetően az egyesületek pontversenyének második helyen zárt az ASE, kicsit lemaradva a házigazda Dunaújvárostól a szokásos őszi hétvégén, a Dunaferr Kupán.

Elolvasom
Cseh parádé

Cseh parádé

17.09.18, 07:43 Kajak-kenu

A csehországi Racicéban is letette névjegyét az ASE kajak-kenu szakosztálya, ugyanis három versenyzőnk is rajthoz állt a fiatal kajak-kenusok legjelentősebb viadalán, az Olimpiai Reménységek Versenyén. Vasárnap este nemesfémekkel megrakva indult haza Hodován Dávid, Kollár Kristóf és Vajda Bence, akik varázslatos három napot produkáltak.

Elolvasom
Őrségváltás vb-arannyal

Őrségváltás vb-arannyal

17.09.11, 14:55 Kajak-kenu

Kiszli Vanda megannyi U23-as világbajnoki cím után első teljes felnőtt évében felállhatott a világbajnoki dobogó tetejére a dél-afrikai Pietermaritzburgban megrendezett maratoni világbajnokságon, ahonnan még egy érem és egy ötödik helyezés is került Paksra.

Elolvasom
Ezüstös készülődés

Ezüstös készülődés

17.09.05, 10:11 Kajak-kenu

Szeptember első hétvégéjén Szolnok adott otthont a kajak-kenusok országos bajnokságának, ahonnan egy érem került az ASE-hoz, egy héttel a maratoni világbajnokság előtt.

Elolvasom
Afrikába evezve

Afrikába evezve

17.08.27, 17:30 Kajak-kenu

Az eddigiektől eltérően nem Győr, hanem Ráckeve látta vendégül a kajak-kenu maratoni világbajnoki válogatójának résztvevőit, ahol Kiszli Vanda és Koleszár Zoltán is vízre tette hajóját. Nem illetődtek meg az új szituációban versenyzőink, párosban első helyen kvalifikálták magukat a dél-afrikai Pietermaritzburgba.

Elolvasom
Ezüstös augusztus

Ezüstös augusztus

17.08.14, 21:54 Kajak-kenu

Augusztus első hétvégéje sem indulhatott kajak-kenus verseny nélkül, Szeged adott otthont az ifjúságiak és az U23-asok országos bajnokságának. A fiúkból álló különítmény három ezüstöt szállított Paksra, ezúttal a kenusok voltak eredményesebbek.

Elolvasom
Hetedhét ASE

Hetedhét ASE

17.08.27, 17:51 Kajak-kenu

Hét országos bajnoki címmel, nemzetközi szerepléssel és egy válogatottsággal gazdagodott az ASE kajak-kenu szakosztálya, ám más dobogós és ahhoz közeli helyezéseknek is nagy értéke van!

Elolvasom
Hármas Front

Hármas Front

17.07.09, 18:27 Kajak-kenu

Sűrű hétvégét tudhat maga mögött az ASE Kajak-Kenu Szakosztálya, hiszen három fronton is helyt kellett állni. Az ifik és U23-asok Szolnokon, a második válogatón versenyeztek, a legkisebbek Dunaújvárosban, az Eszkimó-Indián Játékokon ügyeskedtek, míg a sárkányhajósoknak a szegedi Európa-bajnokságon volt jelenésük.

Elolvasom
Kivágták a hetet

Kivágták a hetet

17.07.04, 11:16 Kajak-kenu

Ez a hétvége sem múlt el hazai kajak-kenus verseny nélkül. Míg Portugáliában a maratoni Európa-bajnokságon volt jelenése két ASE-s hajónak, addig a Velence-tavi Sukorón folyamatos volt a jövés-menés, a vidékbajnokság mindhárom napján volt paksi érdekeltség, Összesen hét arany- és két ezüstérem került az ASE-s nyakakba.  

Elolvasom
Aranyos bronz és 1, 43

Aranyos bronz és 1, 43

17.07.03, 12:02 Kajak-kenu

Két ASE-s hajó is rajthoz állt a Portugáliában rendezett maraton Európa-bajnokságon, és mindenki éremmel tért haza Ponte de Limából. Kiszli Vanda egyesben, Hodován Dávid és Kollár Kristóf párosban állhatott dobogóra.    

Elolvasom
Éremeső a viharban

Éremeső a viharban

17.06.27, 19:51 Kajak-kenu

Június utolsó hétvégéjén ismét a velencei-tavi Sukoróra látogattak a kajak-kenusok, akik az országos diákolimpián mutathatták meg magukat, tehették próbára sebességüket, kitartásukat.

Elolvasom
Szegedi hajszálak

Szegedi hajszálak

17.06.11, 18:18 Kajak-kenu

Dübörög a kajak-kenus szezon, a hétvégét Szegeden, az első ifjúsági és U21-es, illetve az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) válogatóján töltötték az ASE legjobbjai, akik két ezüstöt és három bronzot lapátoltak össze.

Elolvasom
Velencei hangoló

Velencei hangoló

17.06.05, 10:50 Kajak-kenu

A sukorói pályán megrendezett régiós diákolimpiával vette kezdetét a kajak-kenusoknak a június, ahonnan négy győzelemmel tértek haza az ASE fiataljai. Hétvégén már nemzetközi szereplés lesz a tét!

Elolvasom
Kenus érmek

Kenus érmek

17.05.22, 09:31 Kajak-kenu

Ezúttal kenusaink hozták az érmeket a kajak-kenusok győri országos bajnokságáról, amely egy biztos nemzetközi szereplést is adott a paksiaknak.

Elolvasom
Májusi rangsor

Májusi rangsor

17.05.15, 12:15 Kajak-kenu

Hétvégén rendezték az idény első fontosabb hazai kajak-kenus regattáját, a rangsorolót. A felnőttek és az ifik is vízre tették a hajójukat és végignyomták az 1000, 500, illetve 200 méteres távokat. Paksról hatan szálltak hajóba a szegedi Maty-éren.

Elolvasom
Győztes hangolódás

Győztes hangolódás

17.05.01, 17:09 Kajak-kenu

Dupla versennyel kezdődött a kajak-kenusok idénye, ugyanis az Újpesti-öbölben és a tolnai holtágban is vízre szálltak a paksiak.

Elolvasom
Tábori kalandok

Tábori kalandok

17.04.07, 13:06 Kajak-kenu

Az első kilométerek megszerzése után hazai edzőtáborok vártak az ASE utánpótlás válogatott kajak-kenusaira. Vajda Bence a kajakosokkal Dunavarsányban, míg a kenus Hodován Dávid és Kollár Kristóf Szolnokon töltötte a hetet.

Elolvasom
Afrikai vizeken

Afrikai vizeken

17.03.16, 17:49 Kajak-kenu

Négy válogatott kajak-kenusunk is Dél-Afrikában tölti a tavasz első hónapját.Kiszli Vanda stílszerűen maratoni kintlétéhez csatlakozott ifi világbajnok kajakosunk, Pupp Noémi, az olimpiai induló Somorácz Tamás és maratoni vb-bronzérmes kenusunk, Koleszár Zoltán is.

Elolvasom
Hajba Antal

Hajba Antal

17.03.06, 14:18 Kajak-kenu

Hajba Antal – vagy ahogyan a kajak-kenu berkekben ismerik: Tonió – Budapesten nőtt fel, még kisgyerek volt, amikor Mikosszéplakról a család elköltözött. Sportpályafutása 1957-ben kezdődött: a Kossuth Kajak Klubban próbálta elsajátítani a kenuzás fortélyait. Kitartását bizonyítja, hogy a szervezeti átalakítások miatt egy ideig edző nélkül kellett készülnie. 1960-ban már a válogatott keret tagja lett, s 22 évesen – 1961-ben – a poznani Európa-bajnokságon C-1 1000 m-en a 7. helyen végzett. Ezután sikert sikerre halmozott: sorra nyerte az országos bajnokságokat. 1963-ban a jajcei világ- és Európa-bajnokságon 4. helyen végzett. Ebben az időben őt tekintették az első számú kenusnak, aki Parti Jánostól vette át a képzeletbeli stafétabotot. Külföldi versenyszerepléseit segítette nyelvtudása is: angolul, németül, spanyolul és oroszul is kitűnően beszélt. A nemzetközi megmérettetésben hátráltatta az a körülmény, hogy egyes hajóban azért nem tudta kiharcolni az olimpiai indulás jogát, mert egy válogató versenyen indulásnál visszafogták a hajóját. Elhivatottságát, sportszerűségét tanúsítja, hogy mindezek ellenére még nagyobb elánnal készült a páros versenyre Soltész Árpáddal, akivel az 1964-es tokiói olimpián C-2 1000 m-en a IV. helyezést érte el. Hajba Antal pályafutása csúcsára 1966-ban ért fel, ekkor Berlinben C-1 10.000 m-en világbajnokságot nyert. A snagovi (1965) és az 1967-es duisburgi EB-n egy-egy 4. helyet tudhatott magáénak. Magától értetődő volt, hogy sikeres versenyzői pályafutását versenyzők felkészítésével folytatja. 1969-ben az Egyetértésben kezdett edzősködni. 1972-ben a Testnevelési Főiskolán szakedzői diplomát szerzett. 1977-ben edzői munkásságát mesteredzői oklevéllel ismerték el. 1982 óta Pakson dolgozott, ahol szinte a nulláról indulva sikerült eredményeket elérnie az atomváros kenusaival. A fadd-dombori kajak-kenu pálya megálmodója volt. 5 év múlva, 1987-ben paksi tanítványa, Hoffman Ervin háromszoros ifjúsági világbajnok lett. Emellett számos ifjúsági válogatott versenyzője ért el kiemelkedő helyezéseket. A ’80-as, ’90-es években – felkérésre – szakmai tudása és a világban is elismert munkássága alapján a kínai, koreai, majd a hongkongi kajak-kenu válogatott edzői tisztét vállalta el. A városi sport helyzetének jobbításán fáradozott a közéletben is: 1998-tól 2002-ig önkormányzati képviselőként az oktatási és sportbizottság vezetői feladatait látta el. Azt követően is számos nemzetközi edzőtanfolyam meghívott előadója volt a világ legkülönbözőbb országaiban. Munkásságának értékét bizonyítják a pályafutása során kapott állami és helyi díjai, kitüntetései is. Kiváló és Érdemes Sportoló. 1977-ben megkapta a Magyar Újságírók Díját, 1986-ban elnyerte a Kiváló Utánpótlás-nevelő Edző címet. 2004-ben Paks város a Pro Urbe-díjjal tüntette ki. 70. születésnapja alkalmából 2007-ben a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét adományozták részére. 2008 óta az Atomerőmű SE Örökös tagja. 2005. december 31-ig látta el az Atomerőmű Sportegyesület Kajak-Kenu Szakosztályának vezetőedzői tisztét, ezt követően a szakosztály szakmai tanácsadójaként tevékenykedett. Egykori tanítványok családtagjaiból, a baráti körből vízitúracsapatot szervezett, amely a mestertől kapott lelkesedéstől hajtva még ma is működő közösség. Végezetül hangozzék el sokatmondó edzői hitvallása: „Fontos dolog egy-két olimpiai bajnokot nevelni, de nagyobb tett száz emberrel megszerettetni a sportot, akik így egészséges életmódon élnek!” Nyugodj békében Tonió! Búcsúztatásáról később adunk tájékoztatást.

Elolvasom
Héraklész elismerés Pupp Noéminek

Héraklész elismerés Pupp Noéminek

17.02.25, 09:43 Kajak-kenu

Az idei Héraklész Díjátadó Gálán remekeltek az ifjúsági korú kajak-kenusok, két elsőséget is begyűjtött a sportág. Kiscsapat kategóriában a női kajak négyes vitte a prímet, soraiban az ASE-s Pupp Noémivel.

Elolvasom
Magasan a léc

Magasan a léc

17.02.14, 12:19 Kajak-kenu

Eljött a harmadik február, amikor Paksra érkezett 600 fiatal kajak-kenus, hogy kizökkenve a téli alapozásból, felmérje magát szárazföldön. Kiélezett küzdelmek, elgyötört, de mosolygós arcok jellemezték a farsang utáni szombatot.  

Elolvasom
Párduc, oroszlán, gorilla

Párduc, oroszlán, gorilla

17.02.03, 13:02 Kajak-kenu

Dél-Afrika. Kiszli Vanda, az ASE világ- és Európa-bajnok kajakosa a 2017-es esztendőt ebben az egzotikus országban kezdte, itt alapozza meg első felnőtt évét. Az U23-as korosztály maratoni versenyszámaiban minden címet begyűjtő sportoló áprilisban repül vissza Magyarországra.

Elolvasom
Így eveztünk mi...

Így eveztünk mi...

16.12.21, 12:25 Kajak-kenu

Mozgalmas évet zártak a kajak-kenusok 2016-ban, az összes világversenyen volt ASE-s versenyző, ráadásul a picik is szépen felvették a vízi élet ritmusát.  Már javában tart a szárazföldi alapozás, így vissza tudunk pillantani erre az izgalmas esztendőre.

Elolvasom
Tatai túra

Tatai túra

16.12.11, 07:42 Kajak-kenu

Kajak-kenusainknak javában folyik az alapozás, közülük hárman, a kajakos Vajda Bence, illetve a kenus Hodován Dávid és Kollár Kristóf Tatán, az olimpiai központban töltötték az elmúlt hetet. A serdülő kenus válogatottak edzéseit Bedecs Ferenc, az ASE kajak-kenu szakosztályának vezetője irányította.

Elolvasom
Tolnai pont

Tolnai pont

16.10.12, 12:57 Kajak-kenu

Október második hétvégéjén zárult a kajak-kenusok idei versenyszezonja, a hagyományos tolnai maratonon a legfiatalabb versenyzők is átélhették a rajt előtti izgalmakat.

Elolvasom
Tolnai évadzáró verseny, október 8.

Tolnai évadzáró verseny, október 8.

16.10.05, 10:21 Kajak-kenu

 

Elolvasom
Olimpia, tervek, remények

Olimpia, tervek, remények

16.09.28, 12:18 Kajak-kenu

Múlt péntektől vasárnapig négy kontinensről 31 ország kajak-kenus versenyzői vettek részt a szegedi Maty-éren, az Olimpiai Reménységek Versenyén. A viadal a 15-17 éves korosztály legnagyobb nemzetközi regattája, amelyen egy-egy számban országonként két egység versenyezhet. Paksról Vajda Bence és Hodován Dávid is megmutatta magát.

Elolvasom
Aranyos maraton

Aranyos maraton

16.09.19, 07:41 Kajak-kenu

  Parádésan zárta a brandenburgi maratoni kajak-kenu világbajnokságot a magyar csapat, a megrendezett 17 versenyszámból 14-ben nyertek és a világbajnoki aranyérmeken túl további 13 dobogós helyezést is szereztek! Pupp Noémi, Kiszli Vanda és Koleszár Zoltán is hozott érmet, érmeket Paksra.

Elolvasom
Duplán csillant

Duplán csillant

16.09.16, 12:59 Kajak-kenu

Villámrajt a brandeburgi maratoni kajak-kenu világbajnokságon! Pupp Noémi az ifi lányok, míg Kiszli Vanda a 23 éven alattiak egyéni versenyében mutatta meg a hátát a világnak! És még nincs vége!

Elolvasom
Dunaferr Kupa

Dunaferr Kupa

16.09.15, 11:00 Kajak-kenu

Dunaferr Kupa tudnivalók

Elolvasom
Aranyak, ezüstök, bronzok a sárkányhajó világbajnokságon

Aranyak, ezüstök, bronzok a sárkányhajó világbajnokságon

16.09.15, 07:11 Kajak-kenu

Tizennyolc nemzet, köztük Magyarország sárkányhajósai szálltak vízre a sportág legrangosabb eseményén, amelynek idén Moszkva adott otthont, szeptember 8. és 11. között.

Elolvasom
Előttünk a világ

Előttünk a világ

16.09.14, 07:46 Kajak-kenu

Beindult az ősz, ám a versenyek jó része még hátravan a kajak-kenusoknak. Ezen a hétvégén maratoni világbajnokságra utazik három ASE-s sportoló, utána pedig két fiatal a szegedi Olimpiai Reménységek Versenyén fog lapátot és küzd meg a több mint 25 országból érkező ellenféllel.  

Elolvasom
Felnőtt, Ifjúsági és U23 Maraton VB Válogató

Felnőtt, Ifjúsági és U23 Maraton VB Válogató

16.08.23, 13:00 Kajak-kenu

K-1     Női felnőtt                                         26 km                                                A döntő 1.         Kiszli Vanda K-2     Női Ifjúsági U18-U17                       18 km                                                 A döntő 3.         Sáling Laura                                                  (Graboplast Győr) Pupp Noémi                                                   (ASE) K-1     Női Ifjúsági U18-U17                       18 km                                                A döntő 1.         Pupp Noémi                                                   (ASE) C-2      Férfi Felnőtt                                     26 km                                                 A döntő 1.         Koleszár Zoltán                                             (ASE) Dóri Bence Balázs                                         (Újpesti Torna Egylet) A válogató eredményei alapján Kiszli Vanda U23 és Felnőtt női K-1-ben, Koleszár Zoltán felnőtt férfi kenu párosban, Pupp Noémi K-1 női ifjúságiak között indul a Brandenburgban szeptember 16-18. között megrendezésre kerülő Maraton Világbajnokságon.

Elolvasom
Dupla egyes

Dupla egyes

16.08.08, 09:01 Kajak-kenu

  Pupp Noémi lendületben maradt, a kajak-kenusok ifjúsági és U23 Magyar Bajnokságán két egyéni aranyérmet szerzett a múlt heti világbajnoki címe mellé. A három paksi elsőségből a kenusok is kivették a részüket.

Elolvasom
Országos aranyak

Országos aranyak

16.08.02, 09:13 Kajak-kenu

Július végén hirdettek országos bajnokokat a gyermek, kölyök, serdülő kajak-kenusok között. A hét ASE-s érmen összesen négy versenyző osztozott, de sok dobogó-közeli befutót is produkáltak a paksi versenyzők.

Elolvasom
Négyesben is aranyos

Négyesben is aranyos

16.08.01, 08:03 Kajak-kenu

Pupp Noémi csapathajóban is letette névjegyét: a korábbi évek egyes sikerei után július utolsó szombatján az ifjúsági lányok kajak négyeseinek döntőjében a paksi lánnyal felálló magyar hajó világbajnokságot érő győzelmet aratott Minszkben.

Elolvasom
Európai belépő

Európai belépő

16.07.17, 17:47 Kajak-kenu

Koleszár Zoltán, az ASE 19 éves kenusa a tavalyi, maratoni ifi világbajnoki arany után most síkvízen villantott, a plovdivi U23-as Európa bajnokságon szerzett egy ötödik és egy hatodik helyet.

Elolvasom
Riói ráadás

Riói ráadás

16.07.15, 06:43 Kajak-kenu

Újabb kvóta került Paksra! A három ASE-s judós mellett Somorácz Tamás kajakos az utolsó pillanatban harcolta ki a részvételt az olimpiára, így négy sportoló utazhat Paksról az augusztusi Ötkarikás Játékokra.

Elolvasom
Forró futamok

Forró futamok

16.07.11, 09:06 Kajak-kenu

A Velencei-tavi Sukoró hozta össze ismét a kajak-kenusok apraja-nagyját, a már jól bevált helyszínen versenyzett a Vidék Bajnokság mezőnye. Aranyakkal és sok értékes helyezés mellett rengeteg tapasztalattal tértek vissza az ASE-sok Paksra, ahol tovább folyik a munka az országos bajnokságokra, és persze az Európa- és világbajnokságra.  

Elolvasom
Európai parádé

Európai parádé

16.07.03, 18:31 Kajak-kenu

A maratonisták Európa-bajnokságának idén is a paksi Kiszli Vanda volt az egyik főszereplője, a spanyol Pontevedrából egy arany- és egy ezüstéremmel szállt repülőre.

Elolvasom
Világbajnokságra fel!

Világbajnokságra fel!

16.07.03, 18:20 Kajak-kenu

Hétvégén zajlott az ifjúsági és U23-as versenyzők második válogatóversenye, amely az Európa- és világbajnokságon induló csapatról volt hivatott dönteni. Az ASE-s Pupp Noémi és Koleszár Zoltán is tűzközelben maradt, szép versenyzéssel biztosították a nemzetközi szereplést.

Elolvasom
Eszkimók Domboriban

Eszkimók Domboriban

16.06.27, 10:53 Kajak-kenu

A legfiatalabb versenyzők négy tusájának Fadd-Dombori állomásán 250 gyerek mérte össze tudását és érezte jól magát az idilli zöld környezetben.

Elolvasom
Somorácz Európa tetején

Somorácz Európa tetején

16.06.27, 06:48 Kajak-kenu

Június utolsó hétvégéje meghozta az ASE-s kajak-kenusok idei első nemzetközi aranyát, Somorácz Tamás az 500 kajak négyes tagjaként Európa-bajnok lett.  

Elolvasom
Rekordidővel döntőbe

Rekordidővel döntőbe

16.06.24, 12:52 Kajak-kenu

Pénteken kezdődött meg a kajak-kenusok Európa-bajnoksága, ahol az ASE-ból Somorácz Tamás az 500 méteren induló kajak négyesnek tagjaként világrekorder idővel kvalifikálta magát a holnapi fináléba.

Elolvasom
Eszkimó-Indián Játékok

Eszkimó-Indián Játékok

16.06.24, 06:27 Kajak-kenu

Futam versenyszám Dobás Húzodzkodás Futás+evezés 1 K-1 fiú kölyök U13 (2003) 11:00 11:20 9:00 2 MK-1 fiú kölyök U13 (2003) 11:00 11:20 9:15 3 K-1 lány kölyök U13 (2003) 11:15 11:35 9:30 4 MK-1 lány kölyök U13 (2003) 11:15 11:35 9:45 5 C-1 kölyök U13 (2003) 11:15 11:35 10:00 6 MK-1 fiú gyermek U12 (2004) "A" 11:30 11:50 10:15 7 MK-1 fiú gyermek U12 (2004) "B" 11:30 11:50 10:30 8 TC-4 gyermek U9-U12 (2003-2007) 11:45 12:05 10:45 9 MK-1 lány gyermek U12 (2004) 11:45 12:05 11:00 10 MK-1 fiú gyermek U11 (2005) "A" 12:00 12:20 11:15 11 MK-1 fiú gyermek U11 (2005) "B" 12:00 12:20 11:30 12 MK-1 lány gyermek U11 (2005) 12:15 12:35 11:45 13 MK-1 fiú gyermek U9 (2007) 12:15 12:35 12:00 14 MK-1 fiú gyermek U10 (2006) 12:30 12:50 12:15 15 MK-1 lány gyermek U10 (2006) 12:30 12:50 12:30 16 MK-1 lány gyermek U9 (2007) 12:30 12:50 12:45

Elolvasom
Jó tanulók, jó sportolók

Jó tanulók, jó sportolók

16.06.22, 10:53 Kajak-kenu

Két paksi kenus ebben az évben is nagyot húzott: Koleszár Zoltán és Hodován Dávid idén is elnyerte a Jó tanuló, jó sportoló címet.

Elolvasom
Nemzetközi vizeken

Nemzetközi vizeken

16.06.13, 08:45 Kajak-kenu

Az idei ötkarikás részvételi esélyek ugyan igencsak lecsökkentek, ám az Európa-bajnokságon nagy valószínűséggel lesz paksi induló. Az ifjúságiaknál Pupp Noémi mindhárom medálból egyet-egyet begyűjtött, így a három hét múlva esedékes második válogató is bizakodásra adhat okot.  

Elolvasom
Aranyos nyárindító

Aranyos nyárindító

16.06.07, 11:58 Kajak-kenu

Sukoró adott otthont az idei nyár első versenyének, a Velencei tavon rendezték meg a kajak-kenusok Diák Kupáját. Paksra 12 érem került.

Elolvasom
Cseh tapasztalat

Cseh tapasztalat

16.05.30, 18:59 Kajak-kenu

A csehországi Racice adott helyet a kajak-kenusok idei második világkupájának, ahol az ASE-t ezúttal Somorácz Tamás képviselte. A világbajnoki bronzérmes kajakos 1000 méteren párosban és 500 méteren egyesben is negyedik helyen finiselt.

Elolvasom
Legény a térdén

Legény a térdén

16.05.23, 09:08 Kajak-kenu

Hodován Dávid megszerezte az ASE kajak-kenusainak idei első országos bajnokságát, a Győrben rendezett maratonon megvédte címét. Rajta kívül Kiszli Vandának és Pupp Noéminek akadt még dolga a dobogónál.

Elolvasom
Válogattak

Válogattak

16.05.13, 12:48 Kajak-kenu

Szokatlan időpontban, hétköznap rendezte meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség az első olimpiai válogatóversenyét és ifjúsági tájékoztatóját. A szerdától péntekig tartó időpontra a május 18-án kezdődő duisburgi pótkvalifikációs verseny és a hétvégi Világkupa miatt került sor. A paksi versenyzőknek egy bronzérem jutott.

Elolvasom
Adó 1%-a

Adó 1%-a

16.05.09, 09:25 Kajak-kenu

 

Elolvasom
Kétfrontos helytállás

Kétfrontos helytállás

16.05.02, 13:36 Kajak-kenu

Április utolsó szombatján az utánpótlás korosztálynak is megkezdődött a versenyszezon. Az ASE-s kajak-kenusok a tolnai maratonról és az Újpesti-öbölben rendezett Hídépítő Kupáról is érmekkel tértek haza.

Elolvasom
Kezdődik!

Kezdődik!

16.04.24, 17:05 Kajak-kenu

Április 23-24-én tartották a felnőtt kajak-kenusok első hazai viadalát. A szolnoki tájékoztató versenyen Somorácz Tamás két éremmel és egy ötödik hellyel zárta a hétvégét, míg Boros Gergelynek ezúttal nem sikerült dobogóra állnia.

Elolvasom
Vízen az ASE

Vízen az ASE

16.04.19, 11:32 Kajak-kenu

Kezdődik a kajak-kenusoknak a versenyszezon, most hétvégén a felnőttek, míg április utolsó szombatján a fiatalabbak is elindulnak az idény első regattáján.

Elolvasom
Felhívás versenybírói tanfolyamra

Felhívás versenybírói tanfolyamra

16.04.11, 07:53 Kajak-kenu

Az  MKKSZ Versenybíró Bizottsága, és az MKK Versenybíró Testülete alapfokú versenybírói tanfolyamot indít a volt és aktív versenyzők, szülők, hozzátartozók, és mindazok számára, akik ezt a szép sportágat kedvelik, és szeretnék munkájukkal segíteni a kajak-kenu versenyek (gyorsasági, maratoni, sárkányhajó ) lebonyolítását.

Elolvasom
Ha egy hajó beindul...

Ha egy hajó beindul...

16.04.06, 11:28 Kajak-kenu

Szolnokon és Dunavarsányban edzőtáborozik az ASE kajak-kenusainak egy része, Pupp Noémi, Kiszli Vanda, Koleszár Zoltán, Hodován Dávid és Kovács Ákos egy hétig készül a válogatott tavaszi edzőtáboraiban. Az első időremenések alapján jól sikerült az alapozás.

Elolvasom
Valahol Európában

Valahol Európában

16.03.24, 09:18 Kajak-kenu

SPS- Sevilla- Paks- Sabaudia. Két és fél hónap ebben a három városban telik Somorácz Tamásnak, az ASE világbajnoki bronzérmes kajakosa hétfőn indult Olaszországba, a második turnusra.

Elolvasom
Célkeresztben Rio

Célkeresztben Rio

16.03.10, 10:20 Kajak-kenu

Boros Gergely félidőnél jár, már ami a dél-afrikai edzőtáborát illeti. Az ASE világ-és Európa-bajnok kajakosa az egyes alapozás után már a csapathajós felkészülést is megkezdte. Azonban nem csak a sportról szól ez a 7 hét, ugyanis fegyverek is villantak az afrikai melegben.

Elolvasom
Egy verseny, három nap

Egy verseny, három nap

16.02.25, 10:01 Kajak-kenu

Kiszli Vanda majd’ két hónapos dél-afrikai kalandjának végéhez ért, február 19-21. között teljesítette a Dusi maratont. A hazai Jenna Warddal a negyedik helyen érkeztek célba a 25 női páros közül, ami az idei évre is megadta az alaphangot.

Elolvasom
Paksi próba

Paksi próba

16.02.15, 11:02 Kajak-kenu

Paks második alkalommal adott otthont a fiatal kajak-kenusok Héraklész fizikai felmérő bajnokságának. Február 13-án a 9 évesektől a 18 évesekig közel 600 kajak-kenus vetélkedett egymással a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában és az ASE pályán.

Elolvasom
Olvadó jég

Olvadó jég

16.02.15, 10:55 Kajak-kenu

A téli hideg hónapokban a hazai vizeken kevés kajak-kenussal találkozni, a szárazföldi alapozás után ezekben a hetekben utaznak melegebb égövre, hogy ott tegyék vízre a hajókat. Három ASE-s sportoló is repülőre szállt.

Elolvasom
 Fizikai Felmérő Magyar Bajnokság Pakson

Fizikai Felmérő Magyar Bajnokság Pakson

16.02.09, 21:55 Kajak-kenu

  2016. február 13-án kerül megrendezésre a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és az Atomerőmű Sportegyesület Kajak-Kenu Szakosztálya közös szervezésében a Fizikai Felmérő Magyar Bajnokság Pakson a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornatermében. A versenyen I-VIII. korcsoportban 24 egyesület  667 versenyzője méri össze tudását, fekve nyomás, lábemelés, húzódzkodás és Cooper futás versenyszámokban. A verseny 10.00 órakor kezdődik és előreláthatóan 15.00 óráig tart.

Elolvasom
Versennyel a versenyre

Versennyel a versenyre

16.01.14, 11:43 Kajak-kenu

A téli hideg hónapokban a hazai vizeken kevés kajak-kenust látni, ám sokan melegebb éghajlatra utaznak evezni. Boros Gergely és Somorácz Tamás februárban ül repülőre, Kiszli Vanda azonban már Dél-Afrikában gyűjti a kilométereket és készül a nagy kihívásra, a Dusira.

Elolvasom
Megyei elismerés ismerős arcoknak

Megyei elismerés ismerős arcoknak

15.12.17, 13:57 Kajak-kenu

Két ASE-s kajak-kenust, Hodován Dávidot és Horányi Benjámint is köszöntötték a szekszárdi Garay János Gimnázium dísztermében, ahová a 2014-2015-ös tanévben országos diákolimpiákon dobogós helyezést elért fiatalok kaptak meghívást.

Elolvasom
Mindennek az alapja- téli felkészülés

Mindennek az alapja- téli felkészülés

15.12.08, 13:09 Kajak-kenu

Ugyan a vízen november közepe óta már nem látni sem kajakost, sem kenust, ám a sportolók nem a pihenőjüket töltik, hanem az alapokat szedik össze a következő szezonra.

Elolvasom
21-re lapot

21-re lapot

15.10.27, 13:22 Kajak-kenu

Idén is népes mezőny gyűlt össze az október 23-i Koló emlékfutásra.A Budakeszi és Budapest közötti, dimbes-dombos félmaratont sok kajakos és kenus teljesítette, legtöbben az Atomerőmű SE-től és az UTE-ból érkeztek a versenyre.  

Elolvasom
Hab a tortán

Hab a tortán

15.10.21, 13:00 Kajak-kenu

  Hab a tortán Az Atomerőmű SE Kajak-Kenu Szakosztálya nyerte el a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapította „A hónap műhelye”-díjat.

Elolvasom
Premier Dunaújvárosban

Premier Dunaújvárosban

15.09.30, 13:01 Kajak-kenu

20 éremmel, 9 arannyal, 5 ezüsttel és 6 bronzzal tértek haza a paksi kajak-kenusok Dunaújvárosból, ahol a legkisebbek is bemutatkoztak.

Elolvasom
Macskaköröm

Macskaköröm

15.09.26, 20:33 Kajak-kenu

Pupp Noémi lekopírozta a múlt heti Európa-bajnoki teljesítményét: a lengyel Bydgoszcz-ban rendezett nemzetközi versenyen is két aranyérmet nyert.

Elolvasom
Szeptemberi aranyeső

Szeptemberi aranyeső

15.09.20, 17:30 Kajak-kenu

A múlt heti, három paksi aranyat hozó maratoni kajak-kenu világbajnokság után ezúttal síkvízen domborítottak az ASE-sok: az ifjúsági Európa-bajnokságon női kajak egyesben Pupp Noémi két elsőséget ünnepelhetett, míg a férfiak között Horányi Benjámin a bombaerős sprintszámban, 200 méteren ért be nyolcadikként a célba.

Elolvasom
Három a magyar igazság

Három a magyar igazság

15.09.13, 13:17 Kajak-kenu

A győri kajak-kenu maraton világbajnokság zárónapján megszületett a harmadik paksi aranyérem is: Koleszár Zoltán kenu kettesben elsőként szakította át a célszalagot! Ezzel eldőlt, hogy mind a három, a vébén rajthoz állt ASE-s sportoló friss világbajnokként térhet haza!

Elolvasom
Aranyos folytatás

Aranyos folytatás

15.09.13, 13:14 Kajak-kenu

A pénteki arany és ezüst után a szombati napon is jutott elsőség az ASE-s kajak-kenusoknak: a győri maratoni kajak-kenu világbajnokságon Fritz Anett párosban roppant okos versenyzéssel ért elsőként a célba.

Elolvasom
Arany és ezüst a nyitónapon

Arany és ezüst a nyitónapon

15.09.11, 17:35 Kajak-kenu

Remekül kezdte a maratoni kajak-kenu világbajnokságot a magyar csapat, amelyből a paksiak is alaposan kivették részüket: Győrben Kiszli Vanda arany, Koleszár Zoltán ezüstérmet szerzett!  

Elolvasom
Maratoni rajt

Maratoni rajt

15.09.08, 12:38 Kajak-kenu

Három paksi sportolóért is szoríthatunk ezen a hétvégén: Kiszli Vanda, Fritz Anett és Koleszár Zoltán is ott lesz Győrben, a maratoni kajak-kenu világbajnokság rajtjánál.

Elolvasom
Bronzos dobbantás

Bronzos dobbantás

15.08.24, 13:57 Kajak-kenu

Két paksi sportoló is részt vett a felnőtt kajak-kenu világbajnokságon, mindketten kajak párosban álltak rajthoz: Somorácz Tamás 500 méteren harmadikként mutatkozott be a világnak, míg Boros Gergely egy kilométeren a 14. helyen zárt.

Elolvasom
Heten még vízen

Heten még vízen

15.08.18, 08:46 Kajak-kenu

Augusztus közepére véglegessé vált, hogy idén még 7 paksi kajak-kenusnak szoríthatunk nemzetközi versenyen.

Elolvasom
Megvan a tizenegyes!

Megvan a tizenegyes!

15.08.04, 20:40 Kajak-kenu

Pupp Noémi lett a hétvége sztárja három egyéni arannyal a kajak-kenusok ifjúsági és U23 Magyar Bajnokságán, amely egyben az utánpótlás Európa-bajnokságra is válogatott. A hat paksi elsőségből még Horányi Benjámin 200 kajak egyes győzelme ér kontinensbajnoki szereplést.

Elolvasom
Paksra vándorolt hajók

Paksra vándorolt hajók

15.07.27, 17:33 Kajak-kenu

Július utolsó hétvégéjén ért véget a legfiatalabb kajak-kenusok idei szezonjának fő versenye, ekkor rendezték a Gyermek, Kölyök és Serdülő Magyar Bajnokságot. A népszerű versenypályán, Sukorón rengeteg sportoló mérette meg magát, akik közül is kiemelkedik az ASE-s kenus Hodován Dávid és a kajakos Vajda Bence, akik idei teljesítményükkel kiérdemelték a Magyar Kajak-Kenu Szövetség vándorhajóit.

Elolvasom
Portugál meló

Portugál meló

15.07.27, 17:31 Kajak-kenu

Az ifjúsági és U23-as magyar válogatott 10 arany-, 3 ezüst- és 5 bronzéremmel fejezte be a világbajnokságot a portugáliai Montemor-O-Velhoban, ezzel természetesen a nemzetek pontversenyében is az első helyet szerezték meg. Koleszár Zoltán kenu párosban és kenu négyesben is a döntőben állt rajthoz.

Elolvasom
Hibátlan válogató két arannyal

Hibátlan válogató két arannyal

15.07.20, 10:17 Kajak-kenu

A kajak-kenusok hétvégi, utolsó válogatóján Boros Gergely és Somorácz Tamás is kijutott a milánói olimpiai kvalifikációs világbajnokságra! Boros Gergely pénteki K2-1000 méteres győzelme után Somorácz Tamás K2-500 méteren győzött, ezzel mindkét ASE-s sporoló ott lesz a milánói vébén!

Elolvasom
Boros Gergely elsősége

Boros Gergely elsősége

15.07.19, 14:51 Kajak-kenu

Csütörtökön megkezdődött az utolsó válogató a kajak-kenusok kvalifikációs világbajnokságára. Az ASE-s Boros Gergely új párjával, Nádas Bencével kajak kettes 1000 méteren megnyerte a versenyt, ezzel övék a lehetőség, hogy megszerezzék Magyarországnak az olimpiai kvótát a milánói vébén!

Elolvasom
Masters Magyar Bajnokság, Szolnok

Masters Magyar Bajnokság, Szolnok

15.07.16, 09:05 Kajak-kenu

Masters Magyar Bajnokság Szolnok, 2015. július 11-12. KAJAK-KENU JEGYZŐKÖNYV C-1                  Férfi Masters 200 m (40/44)                         A döntő 2.         Viktor Endre 3.         Prancz Zoltán C-4                  Férfi Masters 200 m (45-49)                         A döntő 4.         Bencsik Attila                                                 Römi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Klub Seres László                                                   Römi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Klub Prancz Zoltán                                                 ASE Csáky László                                                   Römi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Klub C-2                  Férfi Masters 200 m (40-44)                         A döntő 2.         Prancz Zoltán Hoffmann Szilárd

Elolvasom
Vidék Bajnokság 30 Celsius felett

Vidék Bajnokság 30 Celsius felett

15.07.06, 09:43 Kajak-kenu

Ismét a Velencei-tavon találkozott egymással a kajak-kenusok apraja-nagyja, itt rendezték meg a nyár eddigi legmelegebb hétvégéjén a Vidék Bajnokságot. Paksi aranyakkal és sok tapasztalattal felvértezve folyik tovább a munka az országos bajnokságokra és a válogatóversenyekre.

Elolvasom
Európai arany- és bronzérem a festői Bohinjból

Európai arany- és bronzérem a festői Bohinjból

15.07.06, 09:37 Kajak-kenu

Bohinj fogadta Európa legjobb kajakos és kenus maratonistáit július első hétvégéjén. Két paksi, ASE-s kajakos utazott el a szlovén városba, és ha már ott voltak, alkottak is: Kiszli Vanda arany-, míg Fritz Anett bronzéremmel tért haza.

Elolvasom
Irány a világbajnokság

Irány a világbajnokság

15.06.29, 10:08 Kajak-kenu

Az ifjúsági világbajnokságra egy ASE-s kajak-kenusnak sikerült kvalifikálnia magát: Koleszár Zoltán kenu párosban a II. válogatón sem talált legyőzőre, így ő utazhat a július végi montemor-o-velhói versenyre.

Elolvasom
Jó tanulók, jó sportolók

Jó tanulók, jó sportolók

15.06.25, 16:13 Kajak-kenu

Három paksi fiatalt nagy megtiszteltetés ért, amiért persze sokat is tettek: Polgár Luca, Koleszár Zoltán és Hodován Dávid is elnyerte a Jó tanuló, jó sportoló címet.

Elolvasom
Paksi eszkimók

Paksi eszkimók

15.06.25, 16:10 Kajak-kenu

Szép eredményekkel tértek haza az Eszkimó Indián Játékok nagykanizsai állomásáról a paksi sportolók: a kenusok nyertek, míg Tóth Milán kajakos negyedikként zárt.  

Elolvasom
Első válogató egy arannyal

Első válogató egy arannyal

15.06.09, 09:30 Kajak-kenu

Szeged belépett az idei versenyhelyszínek közé, hiszen a Maty-éren rendezték az első válogatót. Az egy arany-, öt ezüst- és három bronzérem rendkívül jó eredménynek számít az ASE kajak-kenusaitól, főleg mert a 9 versenyzőből hatan dobogóra állhattak a világbajnoki részvételről döntő viadalon.

Elolvasom
Somorácz két arannyal hangolt

Somorácz két arannyal hangolt

15.06.02, 16:18 Kajak-kenu

A hétvégén az U23-as kajakosoknak a szlovákiai Pöstyénben rendeztek versenyt, ahol Somorácz Tamás is felmérte, hogy hogyan is áll a felkészülésben. Az eredmények alapján jól: két arany és egy ezüst került a nyakába.

Elolvasom
Diákolimpia rekordrészvétellel

Diákolimpia rekordrészvétellel

15.06.02, 16:04 Kajak-kenu

Május utolsó hétvégéjén került sor az országos diákolimpiára, ahol a paksi iskolák kajak-kenusai is szépen helyt álltak. A sukorói verseny három napja alatt rekordszámú sportoló ragadott lapátot és képviselte iskoláját.

Elolvasom
Eső, érmek, eső

Eső, érmek, eső

15.05.27, 07:11 Kajak-kenu

Öt arany-, egy ezüst- és kettő bronzéremmel zárták az ASE sportolói a kajak-kenu Maraton Magyar Bajnokságot Győrben. Ez egyben válogató is volt az idei nemzetközi versenyek egy részére.

Elolvasom
Rangsorolás és válogatás

Rangsorolás és válogatás

15.05.19, 11:59 Kajak-kenu

A szolnoki kajak-kenu pálya megújultan várta a versenyzőket, hiszen frissen lerakott rajtgépbe állhattak be a hajók. A felnőtteknek válogató, az ifjúságiaknak rangsoroló verseny zajlott a Holt-Tiszán, és nem maradt arany nélkül a paksi sportolói különítmény.

Elolvasom
A fiatalok is belehúztak

A fiatalok is belehúztak

15.05.05, 22:17 Kajak-kenu

Május első szombatján került megrendezésre a kajak-kenusok évadnyitó maratoni versenye Fadd-Domboriban, ahol az ASE versenyzői összesen 5 aranyérmet és mellé még rengeteg egyéb medáliát is bezsebeltek.

Elolvasom
Aranyakkal indult az év

Aranyakkal indult az év

15.04.27, 12:07 Kajak-kenu

Budapesten, az Újpesti-öbölben került megrendezésre az idei év első nagy versenye, az A-Híd Építő Kupa.Több mint ezer kajakos és kenus állt rajthoz, hogy teljesítse az öbölkört. Három paksi versenyző nyakába is aranyérem került, és a többi ASE-s sportoló is nagyon szépen helyállt.

Elolvasom
Vízen a kajak-kenusok

Vízen a kajak-kenusok

15.03.18, 10:15 Kajak-kenu

Visszatértek a kajak-kenusok a paksi Duna látképéhez, a nagyobbak délutánonként már gyűjtik a kilométereket, a kisebbek pedig az elkövetkező hetekben teszik vízre a hajójukat.

Elolvasom
Félezer versenyző Pakson

Félezer versenyző Pakson

15.02.16, 14:52 Kajak-kenu

Szombaton a 9 évesektől a 18 évesekig összesen 500 kajak-kenus vetélkedett egymással Pakson, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség égisze alatt megrendezett Héraklész fizikai felmérő bajnokságon. A régiós versenyben az ASE sportolói több korosztályban is az élen zártak, és a Paks mellett Győrben és Tiszaújvárosban megrendezett, több mint 1500 fiatalt megmozgató viadalon is kitűnt, hogy jó utánpótlásbázissal rendelkezik a sportág.

Elolvasom
Adó 1% - kajak-kenu

Adó 1% - kajak-kenu

15.02.11, 14:19 Kajak-kenu

 

Elolvasom
Februári ezüst

Februári ezüst

15.02.10, 13:03 Kajak-kenu

Február első szombatján negyedik alkalommal került megrendezésre a Magyar Kajak-Kenu Szövetség kajak-ergométeres és medencés sárkányhajó versenye a budapesti Aquaworldben, ahol Somorácz Tamás férfi 200 méteren a második helyen végzett. A sárkányhajók meghívásos versenyében két csapat is képviselte Paksot.

Elolvasom
Téli állomás Pakson

Téli állomás Pakson

15.01.14, 09:15 Kajak-kenu

Az utánpótláskorú kajak-kenusok legnagyobb téli megmérettetésének színhelye lesz Paks Győr és Tiszaújváros mellett. Ezen a három helyszínen rendezik meg február 14-én, szombaton azt az országos fizikai felmérő versenyt, amelynek először lesz házigazdája Paks, ahová több mint 600 fiatalt várnak.

Elolvasom
Túra és alapozás

Túra és alapozás

14.12.01, 08:18 Kajak-kenu

Elkezdődött az alapozás a kajak-kenusoknak, a vízi edzéseket felváltották a szárazföldi tréningek. Úszás, futás, erősítés, tanmedence és tornatermi foglalkozás szerepel a tavaszig tartó programban.  

Elolvasom
Visszapillantó

Visszapillantó

14.10.31, 15:35 Kajak-kenu

Majdnem minden paksi kajak-kenusnak véget ért a vízi szezon, a novembertől kezdődő időszakot már a szárazföldi edzések fogják uralni. Az idei esztendő bővelkedett sikerekben, világ- és Európa-bajnoki aranyak is kerültek Paksra.  

Elolvasom
Világbajnoki arany- és ezüstérem Oklahomából!

Világbajnoki arany- és ezüstérem Oklahomából!

14.09.29, 18:55 Kajak-kenu

Tizenötből tíz aranyérmet hoztak haza a magyar versenyzők a kajak-kenusok Oklahomában rendezett maratoni világbajnokságáról, ismét az élen zártak az érem- és ponttáblázaton! Az Atomerőmű SE két versenyző, Kiszli Vanda és Pupp Noémi egy arany- és egy ezüstéremmel járult hozzá ehhez a páratlan sikerhez.  

Elolvasom
ASE-s fölény a Dunaferr Kupán

ASE-s fölény a Dunaferr Kupán

14.09.23, 13:31 Kajak-kenu

8 arany-, 9 ezüst- és 7 bronzérem. Ezzel a kollekcióval és a további értékes helyezésekkel magabiztosan nyerte meg az egyesületek közötti pontversenyt az ASE a Dunaújvárosban megrendezett kajak-kenus viadalon.

Elolvasom
Történelmi siker Pöstyénben

Történelmi siker Pöstyénben

14.09.17, 08:44 Kajak-kenu

Fantasztikusan szerepelt, 36 arany-, 24 ezüst- és 13 bronzérmet szerzett az utánpótlás kajak-kenu válogatott a pöstyéni Olimpiai Reménységek Versenyén, amelyen az ASE-s versenyzők négy első és egy második hellyel járultak hozzá ahhoz, hogy a magyar csapat toronymagasan nyerje meg a pontversenyt, az éremtáblázat élén zárjon és elhódítsa a legjobb nemzetnek járó különdíjat is.

Elolvasom
Kajak-kenus sikerek az Atomfutáson

Kajak-kenus sikerek az Atomfutáson

14.09.09, 13:48 Kajak-kenu

Összesen négy számban végzett ASE-s kajak-kenus az első helyen a szeptember 6-i Atomfutáson. Az idén már harmadik éve megvalósult Atomfutás ez alkalommal is a Kenyér-, Hal- és Borünnep programrészeként várta a szabadidősport és az élmények kedvelőit, akik tucatnyi versenyszám közül válogathattak, 600 métertől kezdve egészen a 31,5 kilométeres távig.

Elolvasom
Sikerek a maraton válogatón, irány Oklahoma!

Sikerek a maraton válogatón, irány Oklahoma!

14.09.02, 12:04 Kajak-kenu

Augusztus végén rendezték meg a felnőtt, U23-as és ifjúsági maraton válogatóversenyt, amelyen Pupp Noémi és Kiszli Vanda is kiharcolta a világbajnokságon való részvételt.

Elolvasom
Boros Gergely a DigiSport vendége volt

Boros Gergely a DigiSport vendége volt

14.08.29, 21:31 Kajak-kenu

Az ASE versenyzője Dombi Rudolffal együtt szerepelt a Reggeli Start című műsorban

Elolvasom
Koleszár Zoltán a ötödikként zárt az Ifjúsági Olimpián

Koleszár Zoltán a ötödikként zárt az Ifjúsági Olimpián

14.08.28, 09:32 Kajak-kenu

Lezárult a második Ifjúsági Olimpia, amelynek a kínai Nanjing városa adott otthont. Országonként egyes szakágakban csak egy sportoló versenyezhetett, és ezt a lehetőséget Magyarországról kenu egyesben Koleszár Zoltánnak sikerült kivívnia, aki Ázsiában a legjobb nyolc között talált csak legyőzőre, míg szlalomban az előkelő ötödik helyen végzett!

Elolvasom
Vb-ezüst, bajnoki aranyak

Vb-ezüst, bajnoki aranyak

14.08.20, 13:47 Kajak-kenu

Véget ért a felnőtt kajak-kenusok síkvízi országos bajnoksága, ahol a friss vb-ezüstérmes Boros Gergely triplázni tudott.

Elolvasom
Világbajnoki ezüstérmes Boros Gergely!

Világbajnoki ezüstérmes Boros Gergely!

14.08.10, 08:09 Kajak-kenu

Ezüstérmet nyert K2-500 méteren a paksi Boros Gergely Dombi Rudolffal az oldalán Moszkvában, a síkvízi felnőtt világbajnokságon!

Elolvasom
Bombarajt a vébén

Bombarajt a vébén

14.08.08, 13:30 Kajak-kenu

Jól sikerül a bemutatkozás Boros Gergelynek Moszkvában, az idei év fő világversenyén, a síkvízi kajak-kenu világbajnokságon.

Elolvasom
Ezüstök és bronzok az Ifjúsági és U23 Gyorsasági Magyar Bajnokságon

Ezüstök és bronzok az Ifjúsági és U23 Gyorsasági Magyar Bajnokságon

14.08.05, 12:15 Kajak-kenu

Arany nélkül, de nem eredménytelenül zártuk a viadalt

Elolvasom
Három bajnok, négy arany

Három bajnok, négy arany

14.07.28, 12:01 Kajak-kenu

A Velencei-tavon, a sukorói versenypályán rendezték meg a kajak-kenus utánpótlás országos bajnokságát. A gyermektől a serdülő korosztályig sok száz gyerek állt rajthoz, a paksi versenyzők négy arany mellett öt ezüstöt és egy bronzot is szereztek.  

Elolvasom
Éremhalmozás a Vidék Bajnokságon

Éremhalmozás a Vidék Bajnokságon

14.07.08, 21:02 Kajak-kenu

Július első hétvégéjén került megrendezésre a Vidék Bajnokság Sukorón. Az ASE-s sportolók kitettek magukért, a dobogón túl értékes helyezéseknek is örülhettek a fiatalok.  

Elolvasom
Boros Gergely világbajnoki induló!

Boros Gergely világbajnoki induló!

14.07.02, 18:00 Kajak-kenu

Június utolsó hétvégéjén rendezték meg a kajak-kenusok második válogatóját, amely a világbajnokságon indulókról volt hivatott dönteni. Boros Gergely kajak kettes 500 méteren szerzett aranyérmet, kvalifikálva magát ezzel az év legfontosabb versenyére!

Elolvasom
Kajak-kenu tábor

Kajak-kenu tábor

14.06.23, 21:48 Kajak-kenu

 

Elolvasom
Érmek a II. ifi válogatóról

Érmek a II. ifi válogatóról

14.06.23, 21:41 Kajak-kenu

A szegedi Maty-ér adott otthont a kajak-kenusok II. Ifjúsági VB és II. Parakenu EB, VB Válogatójának. A paksi kenusok és a kajakosok sem maradtak érem nélkül, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárták a viadalt.

Elolvasom
Eszkimó-Indián Játékok

Eszkimó-Indián Játékok

14.06.19, 18:15 Kajak-kenu

A Velencei-tavon, Sukorón csaptak össze a fiatalok evezésben, illetve egyéb ügyességi-állóképességi feladatokban.

Elolvasom
Európa-bajnok lett a paksi páros!

Európa-bajnok lett a paksi páros!

14.06.16, 17:03 Kajak-kenu

Fényes hétvégén vannak túl a magyar versenyzők, akik a korosztályos és felnőtt Európa-bajnokságra érkeztek a szlovákiai Piestanyba. A két paksi versenyző, Koleszár Zoltán és Török Márk Aurél az ifjúsági kenupárosoknál nem talált legyőzőre és Európa-bajnoki címet szerzett!

Elolvasom
Koleszár Zoltán indul az ifi Olimpián!

Koleszár Zoltán indul az ifi Olimpián!

14.06.13, 16:03 Kajak-kenu

Június 11-én Sukorón került megrendezésre a nanjingi Nyári Ifjúsági Olimpia válogatóversenye, amelyen az 1997-98-as születésű ifjúsági versenyzők álltak rajthoz. A 16 kenus induló közül végül Koleszár Zoltán, az ASE kenusa került ki győztesen!

Elolvasom
Biztató, de javítható eredmények az első válogatóversenyen

Biztató, de javítható eredmények az első válogatóversenyen

14.06.10, 18:21 Kajak-kenu

Boros Gergely második helyen végzett, nem sok hiányzott a győzelemhez

Elolvasom
Diákolimpia Sukorón

Diákolimpia Sukorón

14.06.03, 20:01 Kajak-kenu

Május-június fordulóján rendezték az Országos Diákolimpiát, Főiskolai és Egyetemi Bajnoskágot a Velencei tavon. A hagyományosan izgalmas regattáknak otthont adó sukorói versenypályán ezúttal is több ASE-s kajak-kenust szólítottak a dobogóhoz.

Elolvasom
Újabb Világkupa-érem!

Újabb Világkupa-érem!

14.05.26, 07:37 Kajak-kenu

Május utolsó hétvégéjén az idei Világkupa-sorozat legerősebb állomásához érkeztek el a kajak-kenusok. Boros Gergely a milánói arany után ezúttal ezüstérmet érő helyen finiselt K2 500 méteren.  

Elolvasom
Két aranyat nyertünk Győrben

Két aranyat nyertünk Győrben

14.05.19, 08:51 Kajak-kenu

A Pupp-Köteles duó, és Hodován Dávid is első helyen végzett  

Elolvasom
Ifjúsági Rangsoroló, Szolnok

Ifjúsági Rangsoroló, Szolnok

14.05.15, 08:21 Kajak-kenu

Ezúttal egy első, és két harmadik hely jutott a mieinknek.

Elolvasom
Dr. Sümegi Zoltán emlékverseny – Tolna Vízmű Kupa évadnyitó maraton verseny

Dr. Sümegi Zoltán emlékverseny – Tolna Vízmű Kupa évadnyitó maraton verseny

14.05.07, 08:27 Kajak-kenu

Hét aranyat is szereztek versenyzőink a megmérettetésen!

Elolvasom
Boros Gergely aranyérmes Milánóban

Boros Gergely aranyérmes Milánóban

14.05.05, 12:52 Kajak-kenu

A kajak kettesek 500 méteres távján indultak a honvédos Hufnágel Tiborral.

Elolvasom
Évadnyitás Csepelen – Vass István emlékverseny

Évadnyitás Csepelen – Vass István emlékverseny

14.05.05, 11:41 Kajak-kenu

Idén is megrendezték a csepeli vízitelepen a Vass István Emlékversenyt és az Évadnyitó Sárkányhajó Kupát – immár hagyományosan május elsején.

Elolvasom
Aranyeső Újpesten

Aranyeső Újpesten

14.05.02, 14:02 Kajak-kenu

Öt első és egy második helyezés volt a mérleg.

Elolvasom
Fényes február

Fényes február

14.02.18, 09:43 Kajak-kenu

 

Elolvasom
Dunaferr Kupa

Dunaferr Kupa

13.09.27, 10:04 Kajak-kenu

Elolvasom
Kajak-Kenu hírek

Kajak-Kenu hírek

13.09.02, 12:52 Kajak-kenu

Elolvasom
Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokság

Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokság

13.08.26, 15:00 Kajak-kenu

Elolvasom
Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokság

Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokság

13.08.12, 14:42 Kajak-kenu

Elolvasom
Kolonics György Emlékverseny

Kolonics György Emlékverseny

13.08.06, 06:43 Kajak-kenu

Elolvasom
ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%